Doi bătrâni au fost găsiți morți în propria casă. În ultimele zile, ei au transmis că nu se simțeau bine. Ei aveau un stil de viață sănătos și nu se știe în prezent care este cauza celor două decese.

Citeste si: Cel puțin 30 de morți după ciocnirea a două trenuri

Doi bătrâni- găsiți morți în casă

Cuplul, în vârstă de 71 de ani, și respectiv 63 locuiau în localitatea Bârla.

Cei doi au fost găsiți, azi 10 iunie 2021, decedați. În ultimele zile, oamenii au menționat că se simt rău, prezentau dureri la stomac și vărsături. Au crezut că au consumat ceva care nu le-a căzut bine la stomac.

Problemele de sănătate s-au complicat pentru cei doi. Ei au fost descoperiți fără viață în locuință, iar moartea lor e încadrată ca fiind una suspectă, asta deoarece nu se știe momentan care e cauza decesului.

Citeste si: VIDEO- Familia afaceristului din Arad, păzită non-stop

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

doi bătrâni găsiți morți în argeș
Caz șocant în Argeș.[Sursa foto: PixaBay]

Vecinii au transmis că soții aveau un stil de viață foarte sănătos, iar alimentația lor se baza în cea mai mare parte pe salate și legume crude.

Citeste si: Băiat de 14 ani, înjunghiat în fața unui fast-food. Acesta a decedat

Anchetatorii au luat în calcul și varianta otrăvirii. Conform Antena 3, sursele arată că simptomatologia înainte de a deceda este una asemănătoare cu a celor otrăviți.

Este posibil ca bătrânii să fi fost otraviți cu insecticid, cel mai probabil confundând sticla de ulei pentru salată cu sticla cu insecticid.

Cadavrele celor două persoane au fost transportate la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. Medicii au prelevat și probe toxicologice, iar rezultatul acestora va fi gata peste câteva săptămâni.

Citeste si: Kadir, fata in fata cu propriul sau tata! Tanarul politist, la un pas de a descoperi adevarata lui identitate! Aflati ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "La rascruce", imediat dupa emisiunea "Survivor Romania"!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si