Descoperirea a fost făcută în comuna Bedoin din departamentul Vaucluse, Franța, la locuința unei femeie. Ea a fost arestată, dar nu se știe încă dacă ea este mama.

Doi bebeluși au fost găsiți morți într-un congelator

"Cazul este la început, iar faptele sunt de natură penală", a declarat magistratul, adăugând că descoperirea a avut loc după ce "o terță persoană" a sunat la autorități.

Citește și: Drama Sabrinei, o româncă menajeră în Marea Britanie. Este acuzată că a bijuterii în valoare de 200.000 de lire

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Anchetatorii nu pot spune încă vârsta sau sexul bebelușilor găsiți în congelator sau dacă femeia arestată este mama lor.

Autoritățile franceze au demarat o anchetă în acest sens

"Este greu în acest stadiu să dăm detalii", a declarat Mourges, adăugând că "au fost prelevate probe" pentru a afla mai multe despre cei doi copii. "Autopsia ne va spune mai multe", a adăugat procurorul, precizând că aceasta nu va putea avea loc decât peste "un anumit timp", "pentru că s-au luat toate precauțiile pentru a păstra toate probele științifice".

Citește și: Descoperire macabră într-un congelator din Boston! Polițiștii au găsit rămășitele unor copii: "E mai mult un mister decât o crimă"

Polițiștii fac cercetări pentru a afla și care este legătura dintre femeia găsită la locuință și persoana care a alertat autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si