Fetiţa în vârstă de doar 14 zile a fost preluată de o ambulanţă din Vama Siret şi transportată până la aeroport, apoi a fost transferată cu un elicopter la un spital din Iaşi, unde a stat preţ de două ore pentru a fi stabilizată. Ulterior, bebelușa a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Cei doi bebeluși se află în România alăturii de mamele lor

Medicii din România informează că starea fetiței este destul de gravă deaorce aceasta are sepsis neonatal, dar şi un icter prelungit din cauza faptului că s-a născut cu o problemă hematologică. Specialiștii îi administrează imunoglobulină, dar şi alte medicamente pentru ca starea ei să nu se înrăutăţească. 

Citeste si: "Nu am mamă, nu am tată, au murit". Drama copilului care a ajuns în România și nu poate fi adoptat

Băieţelul în vârstă de doar 5 zile a fost preluat direct din punctul de trecere al frontierei, iar mai apoi a fost urcat într-un avion pentru a fi dus la spitalul de copii din Timişoara. Medicii informează că este starea bebelușului este stabilă. Ambii minori sunt internaţi în cele două unități medicale împreună cu mamele lor. 

Războiul din Ucraina a intrat în cea de-a 20-a zi. Kievul e sub stare de asediu. Autoritățile anunță un asalt total al rușilor care va porni în această seară

Forțele militare ale Federației Ruse pregătesc un atac de 35 de ore asupra capitalei Ucrainei, a informat primarul orașului, Vitali Klitschko.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si:  Ce amendă a primit jurnalista rusă care a protestat în direct la TV

Mai multe blocuri de apartamente din afara orașului au fost lovite de militarii ruși, a declarat edilul Klitschko. 

"Este interzisă circulația prin oraș fără permisiune specială, cu excepția mersului la adăposturile anti-aeriene",  a adăugat Vitali Klitschko. "Capitala este inima Ucrainei și va fi apărată”,  a mai precizat edilul.

Citeste si: O tânără jurnalistă de origine ucraineancă a fost omorâtă în apropiere de capitala Kiev. Oleksandra avea doar 24 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si