Povestea este reala, dar pare mai degraba desprinsa dintr-un thriller.
In noiembrie 2012, un cuplu de sexagenari din Elvetia este asasinat cu salbaticie in apartamentul pe care cei doi soti il aveau in cartierul Châtelaine din Geneva. Bunici, erau asteptati la botezul nepotilor. Nu si-au facut aparitia. Tocmai de aceea a si fost data alarma si asa s-au descoperit cadavrele. Ce se intâmplase? Bunicul pe care l-a asasinat ii ceruse ucigasului anumite favoruri sexuale.
„I-am dat drumul când a devenit moale”, a explicat inculpatul, un român de 39 de ani, atunci când i s-a cerut sa relateze cum si-a omorât prima victima. L-a lovit pe barbatul de 66 de ani si i-a prins strâns gâtul ca-ntr-o menghina cu ajutorul antebratului, timp de trei minute. Barbatul a murit, sufocat. Criminalul l-a acoperit cu un pled de pe pat.
Intre timp, la intrare, apare sotia victimei, care se intorcea de la fitness. Era 11 noaptea. Usa e incuiata, femeia suna, apoi isi scoate mobilul. „Când am auzit soneria, m-am panicat”, a povestit românul. Se temea ca va suna la politie, asa ca ii deschide usa, o lasa sa intre inauntru, apoi femeia are parte de aceeasi soarta cu a sotului. Un pumn puternic primit in plina fata ii sparge nasul. Femeia se prabuseste. Era corpolenta, dar românul avea si el 112 kg.
Când isi revine din lesin, femeia incepe sa geama si sa se târâie. Este din nou lovita cu cotul, apoi strangulata cu un cordon. Avea 64 de ani, scrie Tribune de Geneve, citat de Digi24.
„Eram nebun de furie, voiam s-o ucid”, a povestit inculpatul, care isi aminteste s-a luptat cu cea de-a doua victima. A ramas surprins de forta ei. Dupa ce a omorât-o, i-a smuls hainele, inclusiv cele intime.
„Ca sa ma razbun”, a explicat el ulterior politiei. „Sau pentru a vedea ce sex are, nu-mi mai aduc aminte”, a spus el la proces.
Si-a petrecut apoi intreaga noapte lânga cadavre, desi apartamentul era plin de sânge, si chiar a reusit sa adoarma. A fumat si a scuturat scrumul peste cadavrul barbatului, pe care isi pusese piciorul.

Povestea este reala, dar pare mai degraba desprinsa dintr-un thriller. In noiembrie 2012, un cuplu de sexagenari din Elvetia este asasinat cu salbaticie in apartamentul pe care cei doi soti il aveau in cartierul Châtelaine din Geneva. Bunicii, erau asteptati la botezul nepotilor. Nu si-au facut aparitia. Tocmai de aceea a si fost data alarma si asa s-au descoperit cadavrele.

Ce se intâmplase? Bunicul pe care l-a asasinat ii ceruse ucigasului anumite favoruri sexuale.

„I-am dat drumul când a devenit moale”, a explicat inculpatul, un român de 39 de ani, atunci când i s-a cerut sa relateze cum si-a omorât prima victima. L-a lovit pe barbatul de 66 de ani si i-a prins strâns gâtul ca-ntr-o menghina cu ajutorul antebratului, timp de trei minute. Barbatul a murit, sufocat. Criminalul l-a acoperit cu un pled de pe pat.Intre timp, la intrare, apare sotia victimei, care se intorcea de la fitness. Era 11 noaptea. Usa e incuiata, femeia suna, apoi isi scoate mobilul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Când am auzit soneria, m-am panicat”, a povestit românul. Se temea ca va suna la politie, asa ca ii deschide usa, o lasa sa intre inauntru, apoi femeia are parte de aceeasi soarta cu a sotului. Un pumn puternic primit in plina fata ii sparge nasul. Femeia se prabuseste. Era corpolenta, dar românul avea si el 112 kg. Când isi revine din lesin, femeia incepe sa geama si sa se târâie. Este din nou lovita cu cotul, apoi strangulata cu un cordon. Avea 64 de ani, scrie Tribune de Geneve.

„Eram nebun de furie, voiam s-o ucid”, a povestit inculpatul, care isi aminteste s-a luptat cu cea de-a doua victima. A ramas surprins de forta ei. Dupa ce a omorât-o, i-a smuls hainele, inclusiv cele intime. „Ca sa ma razbun”, a explicat el ulterior politiei. „Sau pentru a vedea ce sex are, nu-mi mai aduc aminte”, a spus el la proces.Si-a petrecut apoi intreaga noapte lânga cadavre, desi apartamentul era plin de sânge, si chiar a reusit sa adoarma. A fumat si a scuturat scrumul peste cadavrul barbatului, pe care isi pusese piciorul, scrie Digi24.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Intreaga poveste AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si