Ziua de vot a venit cu un conflict monstru în Dâmbovița, acolo unde doi candidați la alegerile locale au fost amenințați și bătuți. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină cu spray-uri lacrimogene pentru a calma spiritele.

Citește și: O femeie își bătea copilul cu bățul pentru că așa îi spunea Biblia. După ce l-a ucis prin smucituri repetate, a fost pedepsită crunt de soartă

politie, candidati batuti, dambovita, alegeri 2024

De la ce a pornit scandalul din Dâmbovița?

În urma unui conflict spontan, cei doi candidați, la funcția de consilier local și cel care luptă pentru funcția de primar, în vârstă de 30, respectiv 56 de ani, au ajuns la spital, informează autoritățile. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„La data de 9 iunie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mănești au fost sesizaţi cu privire la faptul că membri unei familii au tras de o persoană să o bage într-un autoturism. În urma deplasării la faţa locului şi din verificările preliminare, s-a stabilit că trei persoane care s-ar fi deplasat cu un autoturism ar fi vrut să îl parcheze şi i-ar fi solicitat unei alte persoane să se deplaseze din zona respectivă, fără a fi manifestate acte de violenţe.

Ulterior, în zonă, a venit un candidat la funcţia de primar şi un candidat la funcţia de consilier local, însoţiţi de o altă persoană. La un moment dat, în urma unui conflict spontan, cei doi bărbaţi de 30 şi 56 de ani ar fi fost agresaţi fizic de cele trei persoane reclamate.

Cele două persoane agresate fizic au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”,

precizează IPJ Dâmbovița.

Citește și: VIDEO- Stare de alertă la Cluj-Napoca, la două zile după ce o stradă s-a surpat. Localnicii sunt revoltați: "Asta este șocant!"

politie, candidati batuti, dambovita, alegeri 2024


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si