Close sidebar
Close sidebar

Doi comentatori au uitat microfoanele deschise la meciul dintre Federer şi Copil. Dialogul lor a ajuns viral. Au vorbit de Simona Halep

Comentatorii postului Sport 2 de la Budapesta care au comentat duminică finala turneului de la Basel dintre Roger Federer şi Marius Copil au uitat deschise microfoanele.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dialogul lor a devenit viral, fiindcă principalul subiect de discuţie al celor doi a fost o tânără aflată în loja românului, a informat digi24.ro.

Cei doi au remarcat silicoanele unei femei din loja lui Marius Copil, dar au făcut şi unele remarci referitoare la Simona Halep.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

– Silicoane.
– Pfffff.
– Auzi, e la fel de slab ca la Simona.
– Minuni româneşti?
– Mda, minunate. Nu cred că sunt silicoane. Dar îmi plac oricum.


– Sâni să fie!
– Ce meci plicticos! Şi celălalt a fost la fel.

Marius Copil a reuşit cel mai bun turneu din carieră la Basel, unde, deşi a început din calificări, a ajuns până în finală. Acolo, el a făcut o figură onorabilă în faţa lui Riger Federer, care a câştigat greu, cu 7-6 (7-5), 6-4.

În urma acestui turneu fabulos, Marius Copil a făcut un salt de 33 de locuri în clasamentul ATP, de pe locul 93 până pe locul 60.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI