O femeie băută la volan a provocat un accident rutier, în urma căruia cei doi copii ai ei au fost răniți. Acesta a avut loc în această dimineață, în jurul orei 5. Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale celor doi copii în vârstă de 4 și 6 ani, apoi au fost transportați la Spitalul de Pediatrie pentru mai multe investigații.

Citește și: Incident șocant la Constanța: un bărbat a murit subit în timp ce conducea

Accidentul a fost făcut de o femeie urcată băută la volan

"În această dimineață, în jurul orei 05,00, polițiștii rutieri au intervenit la un autoaccident produs pe DN 14, la intrarea în Slimnic dinspre Mediaș.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Mediaș spre Sibiu, pe un tronson în curbă la stânga, o femeie în vârstă de 29 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se într-un șanț.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi minori care se aflau în autoturism, în vârstă de 4, respectiv 6 ani și care au fost transportați la spital conștienți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier în Galați: două persoane au fost rănite în urma impactului dintre două mașini și un autobuz

Testarea alcoolscopică a conducătoarei auto a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier",

relatează IPJ Sibiu.

Incident șocant la Constanța: un bărbat a murit subit în timp ce conducea

Un bărbat din Constanța a decedat chiar sub privirile fiului neputincios de zece ani. Acesta a murit în timp ce se afla la volan, la un semafor. Potrivit surselor, bărbatul era curier și se afla în timpul serviciului, moment în care i s-a făcut rău.

Citește și:  O mașină a izbucnit în flăcări, iar incendiul s-a extins la alte patru autoturisme

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si