Ambele familii au declarat ca au facut asta spunand ca doar au incercat sa "evite problemele" pe care micutii le faceau.

Umesh, in varsta de 8 ani, din Rajasthan, un stat din nordul Indiei, a ramas in grija bunicilor dupa ce parintii lui au murit in urma cu cinci ani. Bunicul lui a declarat ca baiatul era violent si obisnuia sa fuga de acasa, motiv pentru care a decis sa il lege cu o funie, in grajd.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"A fost un copil normal pana la varsta de trei ani. A inceput sa se comporte diferit dupa ce parintii lui au murit. Noi suntem batrani si nu putem sa avem grija de el, asa ca l-am legat", a declarat bunica baiatului, potrivit Daily Mail.

In aceeasi regiune, Jiva Ram, un baietel de 11 ani, a fost legat de un copac in afara casei de catre tatal sau.

Barbatul facea acest lucru zilnic, inainte de a pleca la serviciu. "S-a ranit in trecut. L-am legat pentru a evita problemele", a povestit tatal.

Cei doi copii au fost luati de langa parinti de catre autoritati.

ATENTIE, imagini cu un impact emotional puternic!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si