Doi copii din satul Salcea din județul Suceava au salvat de la moarte 5 pui de pisică. Animalele au fost victimele unui gest de cruzime greu de înțeles.

Copiii i-au găsit pe pui într-o pungă de plastic înfășurată strâns, care ulterior a fost aruncată la gunoi. Pentru că nu prea aveau aer, nu ar fi durat mult până când felinele ar fi avut un sfârșit tragic.

Citește și: VIDEO O vidră a fost dădacă pentru un pui de pisică!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

pisici, pui de pisica, adapost animale

Puii de pisică au ajuns acum la un adăpost

Din fericire, cei doi copii au auzit scheunatul puilor și au mers să verifice ce se petrece. Imediat când și-au dat seama că sunt în pericol, aceștia au scos puii din gunoi și au rupt punga în care erau captivi.

Ulterior puii au fost preluați de un adăpost, cu ajutorul unei organizații pentru protecția animalelor. În prezent aceștia sunt bine hrăniți și îngrijiți de personalul de acolo, însă își caută o casă și o familie iubitoare, care să aibă grijă de ei pe termen lung.

Citește și: Pompierii din Constanța le-au dat o nouă șansă la viață unor pui de pisică. Salvatorii au scos felinele din țevile unui bloc, unde erau captive: „Orice viață contează!”

pisici, pui de pisica, adapost animale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si