Close sidebar
Close sidebar

Doi copii din Vaslui au fost gasiti inecati intr-un iaz. Baietii aveau 11 ani si erau dati disparuti

Doi copii de 11 ani din Barbosi, Vaslui, au fost gasiti noaptea trecuta in iazul de langa sat, inecati. Parintii si localnicii ii cautasera neincetat.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

update: S-au aflat detalii cutremuratoare despre moartea celor doi baieti din Vaslui. Copiii erau verisori si au murit incercand sa se salveze unul pe celalalt. In jurul pranzului, copiii au plecat in sat, dupa ce se plimbasera cu buldozerul condus de unchiul lor. Pe drum, au vazut o balta mare si unul dintre ei s-a dezbracat sa se joace in ea. Balta era o groapa de 4 metri adancime, care fusese sapata pentru acumularea precipitatiilor, iar baiatul care a intrat in ea, nestiind sa inoate, a dat semne ca se ineaca. Verisorul lui i-a sarit in ajutor! Cei doi baieti au fost gasiti inecati, tinandu-se de mana, dupa 8 ore de cautari. Familiile copiilor au dat alerta seara, cand au vazut ca baietii nu se intorc acasa.

Politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

stirea initiala: O tragedie cumplita s-a produs la Barbosi, Vaslui, unde doi copii cu varsta de 11 ani au murit inecati in iazul de la marginea satului.

Inca de la momentul disparitiei baietilor de acasa, parintii si satenii i-au cautat neincetat, toata ziua de miercuri, insa copiii au fost gasiti abia noaptea trecuta, in iaz. Se presupune ca baietii au plecat la scaldat si ca s-au inecat pentru ca nu stiau sa inoate, insa o ancheta va stabili cauzele exacte ale decesului copiilor, iar la fata locului s-au deplasat echipaje de politie si anchetatori.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nu este prima data cand copiii isi pierd viata la scaldat. Un baiat de 10 ani s-a inecat in raul Ialomita, in zona satului Brosteni, in luna mai.

sursa: aradon.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI