Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitaţi să intervină în localitatea Murfatlar. Acolo unde doi băieţi de aproximativ 14 ani s-au electrocutat, cel mai probabil după ce s-au urcat pe un tren.

Citește și: Explozie spectaculoasă la combinatul Azomureș. Un turn industrial de 50 de metri a fost detonat cu dinamită

Copiii au fost transportați la Spitalul Județean Constanța

Unul dintre minori are arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului şi era inconştient. Cel de-al doilea copil a suferit arsuri pe 20% din suprafața corpului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ambii copii au fost transportați la Spitalul Județean Constanța.

Citește și: VIDEO- O șoferiță de 58 de ani a accidentat un băiat de 13 ani. Femeia a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe trotuar

Ce au transmis autoritățile?

„La data de 28 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Postul de Poliție Transporturi Feroviare Valu lui Traian au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane s-au electrocutat în zona stației Căi Ferate Murfatlar.


Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificați 2 minori, de 14 ani.
Aceștia au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare coprorală”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Citește și: Loredana a povestit ce s-a întâmplat în noaptea în care i-a luat viața celei mai bune prietene. „Regret fapta pe care am săvârșit-o și îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si