Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, şase persoane au fost găsite inconştiente într-o încăpere situată pe strada Drumul Apelor din municipiul Craiova, fiind cel mai probabil intoxicate cu fumul de la un generator.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de transport victime multiple, un echipaj de descarcere şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Persoanele intoxicate au fost găsite de un vecin care a anunţat autorităţile. Astfel, echipele de intervenţie au transportat la Spitalul Judeţean Craiova o femeie de aproximativ 54 de ani, un bărbat de peste 50 de ani şi o fată de 15 ani. Pentru că doi copii şi o femeie erau în stop cardiorespirator, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, cei trei nu au putut fi salvaţi. Victimele aveau 10 ani, 15 ani şi 25 de ani.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si