”Mașina în care se aflau și care era tractată după ce se defectase a fost zdrobită de o cisternă scăpată de sub control. Șoferul vinovat este ucrainean și ar fi adormit la volan. Vă avertizez urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, spune Christian Sabbagh.

Ancuța și Costel și-au petrecut concediul la care au visat tot anul pe litoral, împreună cu cei doi băieți ai lor, de opt și zece ani.

La scurt timp după ce au plecat spre casă, li s a defectat mașina, deși rudele i-au sfătuit să mai rămână în zonă, ei au apelat la un bărbat din județul Buzău ca să-i ducă la destinație. 

”Am vorbit cu băiatul meu și i-am spus: nu veniți dacă mașina s-a defectat. Stați la hotel și nu veniți. Am pierdut ce era mai scump, patru copii”.

”Erau parcați într-un peco, în Focșani și mi-a zis că au problemă la motor și așteptau acolo să vadă dacă rămân până dimineață sau găsesc un transport până acasă”.

”Au dorit un concediu ca tot omul, vă dați seama după un an de muncă”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Părinții și cei doi copii au urcat în mașina de teren a omului la care au cerut ajutor, iar autoturismul defect a fost urcat pe platformă. Drumul spre casă le-a fost curmat brusc, în localitatea Cumpărătura, unde o cisternă a intrat în autoturismul unde erau cinci persoane, toate încarcerate și toate în stare de inconștiență, patru dintre ele aveau leziuni incompatibile cu viața, iar pentru una s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat.

”Singurul meu copil. Mi-a luat tot ce a fost mai scump, copiii și nepoții”.

Atât familia, cât și șoferul din Buzău au pierit pe loc, dovadă că impactul a fost nimicitor stau imaginile de la locul accidentului. Din mașină a rămas doar un morman de fiare, iar pe asfalt au fost împrăștiate bagajele și colacele copiilor. Femeia moartă în accident era farmacist veterinar, iar soțul ei lucra la stația radio din Rădăuți.

”O colegă plină de viață, își dorea să-și ducă copiii la mare, că aveau probleme cu răceala, să-i ducă la mare”.

Nenorocirea din Suceava a îndoliat și comunitatea buzoiană de unde era șoferul care a mers să ajute familia moartă în accident bărbatul avea treizeci și șase de ani și lucra în armată, dar în timpul liber se ocupa și de tractări auto.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

”El era un băiat săritor, foarte muncitor și servea pe toată lumea. Uite cum l-a dus soarta la Suceava să se întâmple ce s-a întâmplat”.

Se pare că tragedia s-a produs din cauza șoferului cisternei, care ar fi adormit la volan.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Toate cele cinci trupuri neînsuflețite au fost duse la medicină legală pentru necropsie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si