Au evadat într-un mod inendit. Doi deținuți au scăpat din închisoare după ce au săpat un tunel cu o periuță de dinți modificată. Cei doi au fost dați de gol de mai mulți localnici care i-au văzut și au anunțat poliția. Aceștia au fost liberi doar nouă ore.

Citește și: Un deținut a încercat să evadeze deghizat într-un miel. Bărbatul a fost arestat pentru crimă

"Sunt recunoscător cetăţenilor care i-au văzut pe Garza şi Nemo (n.r. deţinuţii) şi au notificat autorităţile", a declarat şeriful localităţii Newport News, Gabe Morgan, citat de EFE.

Autoritățile nu au oferit detalii despre cât au durat săpăturile. Aceștia spun că astfel de probleme au fost observate și în alte locuri din închisoare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Petrecere cu final nefericit pentru doi români din Olanda. Tinerii au ajuns în spatele gratiilor

Un deținut a încercat să evadeze deghizat într-un miel. Bărbatul a fost arestat pentru crimă

Un deținut din cea mai sigură închisoare din Bolivia a fost prins în flagrant în timp ce încerca să fugă deghizat într-un miel. José Luis Callisaya Diaz a fost condamnat pentru omucidere și își ispășește pedeapsa în închisoarea Chonchocoro, Bolivia. 

Chonchocoro, cunoscută și sub numele de închisoarea San Pedro sau El penal de San Pedro, este cea mai mare închisoare de securitate maximă din țară, situată în La Paz, conform SotNews.

Citește și: Mai mulți deținuți au evadat din închisoarea siriană în urma cutremurului. Printre ei se află și membrii ai grupării Statului Islamic

Gardienii închisorii au observat că Diaz, care mai este cunoscut sub porecla "El Araña", nu se afla în celula sa pe 4 februarie.

Polițiștii au inițiat o operațiune de căutare pentru a-l găsi pe Diaz și s-a descoperit că acesta a reușit cumva să treacă de gardieni și să ajungă în zona de iarbă din jurul închisorii. El a încercat să se târască spre libertate cu o blană albă pe spate, sperând să treacă drept un animal de fermă.

Citește și: UPDATE: Tinerii care au evadat din arestul IPJ Vrancea au fost prinși


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si