Potrivit primelor informații, un băiat în vârstă de 16 ani, ar fi început atacul în internatul școlii. Până în acest moment nu se cunoaște motivul pentru care elevul a recurs la un asemenea gest. 

Întreaga tragedie s-a petrecut la Blundell's School din Tiverton, Devon. Un adolescent a lovit două persoane cazate în internatul instituției școlare, dar și pe administratorul clădirii, potrivit The Sun.  Totul s-a întâmplat ieri în jurul orei 1. 

Victimele au fost duse la spital

Cele trei victime presupuse ale atacului de ieri au fost transportate de urgență la spital. Polițiștii au luat cu asalt școala. Trei ambulanțe, o ambulanță aeriană, și echipe de intervenție în zone periculoase au intervenit la locul întâmplării. 

Potrivit informațiilor oferite de polițiști, cele trei victime s-au ales cu „mai multe răni grave”, iar administratorul internatului școlii a fost externat între timp, scrie sursa citată anterior.

„Am înțeles că a avut loc o luptă între doi băieți care implică un ciocan la primele ore ale dimineții. Cineva a venit să-l cheme pe administrator sau a fost alertat de zgomot și s-a grăbit să ajute când a fost lovit. A fost dus la spital și a avut nevoie de cusături, dar de atunci a fost externat și s-a întors imediat la școală. Cred că băieții sunt într-o stare mult mai proastă”, a spus o sursă pentru The Sun.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un italian, care s-a căsătorit cu îngrijitoarea sa, a dispărut fără urmă. „Ea îl controla cu o mână de fier”

Polițiștii au spus că armele cu care elevul a atacat au fost găsite la fața locului, dar nu au spus care sunt acestea. Directorul școlii, Bart Wielenga, a transmis o scrisoare către părinți în care a spus că este încrezător că este vorba despre „un incident izolat”.

De ce a recurs elevul atacator la un asemenea gest?

„Un incident foarte traumatizant pentru cei implicați. În acest moment se înțelege că toate părțile implicate sunt legate de școală. Sunt dornic să reasigur comunitatea că nu există un risc mai mare și nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu această chestiune. Pe tot parcursul zilei vom continua căutările și anchetele în vecinătatea școlii, în timp ce suntem în stadiul incipient al anchetei noastre”, a spus unul dintre poliţişti despre atac.

În școală învață 360 de băieți și 225 de fete și se numără printre cele mai bune școli private din Anglia, potrivit unui clasament din anul 2022. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Încă stabilim ce s-a întâmplat la primele ore ale dimineții și continuă o investigație amplă. Doi adolescenți, care ambii au suferit răni grave, rămân în spital în acest moment. Unul dintre băieți este în stare critică, iar celălalt este într-o stare stabilă. Un bărbat adult, care este membru al personalului școlii și a suferit răni grave, a fost acum externat din spital. Ancheta noastră este asistată de experți care evaluează rănile suferite și modul în care au fost cauzate”, a spus unul dintre polițiști.

Citește și: Suspectul principal în cazul crimei din Berceni și-a băgat concubina în spital. Noi detalii din anchetă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si