Este vorba despre Bernadette și Philip, care în a doua parte a anului trecut au fost de mai multe ori despărțiți, spuneau ei, definitiv.

Însă cu toate acestea, au reușit să își rezolve problemele care au existat în relația lor și au vorbit despre cum au luat-o de la zero, cu toate că mulți cred că nu au fost despărțiți niciodată și totul a fost un montaj să mai apară la televizor și pe rețelele sociale.

Berna și Philip de la Puterea dragostei, dulce împăcare în noul an

Berna și Philip au fost invitați în emisiunea Corneliei Ionescu „Totul despre puterea dragostei „ în adrul căreia au dezvăluit mai multe despre povestea lor de iubire și cum de au decis să se împace după ce toată lumea credea că nu mai exista nicio șansă să-i vadă din nou împreună.

Cei doi au petrecut Crăciunul separat, cu familiile lor, însă de Anul Nou 2021 au simțit să fie împreună și au luat descizia de a avea din nou o relație de iubire. În tot acest timp au păstrat legătura online, iar Berna a fost cea care de data asta a făcut pasul spre împăcare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Blondina a precizat că s-a simțit incompletă de sărbători și și-a dorit foarte multsă fie de Revelion împreună cu Philip, iar din acea seară cei doi formează din nou un cuplu.

Doi foști concurenți de la „Puterea dragostei” s-au împăcat! Fanii vor fi suprinși
Doi foști concurenți de la „Puterea dragostei” s-au împăcat! Fanii vor fi suprinși

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” cu lenjeria intimă la vedere: „De ce nu îmi dați unfollow?”

Mărturisirile Bernei din seara în care s-a împăcat cu Philip

„Am început să plâng”
„M-a sunat într-o seară și aveam emoții. Mi-a spus că mă așteaptă acasă. Era cu mama lui și cu doi verișori de-ai lui micuți. Eu eram foarte fericită și după ce am închis am început să plâng calumea pentru că sunt copilă și chiar m-am rugat la Dumnezeu ca dacă de Crăciun stăm cu familia, măcar de Revelion să fim împreună”, a declarat Berna de la Puterea dragostei.

Fosta concurentă „Puterea dragostei” a dezvăluit și ce planuri de viitor are cu iubitul ei. Blondina a spus că vrea să facă niște cursuri de hairstyle, iar visul ei cel mare în noul an este să își deschidă un salon de înfrumusețare.

Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”- dans lasciv în benzinărie. Fanii au rămas muți de uimire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si