Gena şi Kalman Balog, în vârstă de 22 de ani, au fost adoptaţi de o familie din Australia. Cei doi au locuit în judeţul Satu Mare, împreună cu familia lor, însă au fost adoptaţi când aveau numai doi ani.

Tinerii au apelat la pagina de Facebook ”The never forgotten Romanian children- Copiii niciodată uitaţi ai României” pentru a-şi găsi părinţii din Satu Mare, iar postarea a devenit virală.

Peste 10.000 de oameni au distribuit postarea în speranţa că îi vor ajuta pe cei doi fraţi să îşi găsească părinţii. În urma postării, mesajul celor doi fraţi a ajuns la numeroase persoane din Satu Mare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Drept urmare, jurnaliştii de la presasm.ro au reuşit să îi găsească pe părinţii fraţilor adoptaţi. Din nefericire, a fost prea târziu pentru ca cei doi fraţi să îşi întâlnească tatăl. Bărbatul a murit chiar în acest an, în urmă cu câteva luni.

În acelaşi timp, mama copiilor, Adela Lakatos, este grav bolnavă, fiind imobilizată la pat. Mama naturală a celor doi fraţi locuieşte în satul Irina, comuna Andrid şi mai are încă cinci copii.

Sursă: observator.tv 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si