Fiul cel mic, în vârstă de 9 ani, a fost cel care a mers la poliție și a povestit ororile prin care trece împreună cu sora lui, de zece ani.
Cei doi locuiau împreună cu mama și noul soț al acesteia.

Citeste si: VIDEO |Un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică a fost agresat de un şofer, pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei

„Am fost sesizaţi şi de către poliția din comună pentru că minorul de nouă ani s-a deplasat singur să declare poliţiei că a fost abuzat de către ambii părinţi, că au fost loviţi de către părinţi.”, spune Ligia Voștinar, asistent social.

Cei doi minori au primit un avocat din oficiu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat s-a dezbrăcat în faţa unei angajate a unui hotel din Craiova. Oamenii legii l-au reținut imediat

„Mama a încercat să ia faptele asupra ei, dar copiii au ştiut să explice foarte bine organelor de cercetare şi nu s-a confirmat faptul că doar mama a efectuat abuzuri asupra acestor copii.

Copiii nu aveau acces la mâncare decât când li se dădea voie era şi un lacăt pe frigider copii susţin că au fost bătuţi cu bastonul de poliţie.”, adaugă Oana Lăzărescu, avocat copii.

Citeste si: Sătulă de geloziile concubinului, iubita l-a ucis. Pedeapsa primită de femeie

„Facem eforturi prin consiliere psihologică şi prin alte intervenţii să-i stabilizăm emoţional, să-i aducem în acea strare de siguranţă şi să se simtă bine.. s-a emis ordin de protecţie asupra mamei dar şi a tatălui.”

, mai spune Erika Stark, director DGASPC Arad.

Citeste si: Un român aflat în Grecia a fost bătut cu bestialitate de un grup de localnici: „M-au transformat în sac de box, am leșinat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si