Dispariția celor doi frați Florin Gheorghe Frăţilă, de 5 ani și Maria Magdalena Frăţilă, de 3 ani, a fost anunțată joi, 03 iunie 2021, la miezul nopții, când polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii de miercuri, în jurul orei 20.00, la data de 2 iunie, cei doi copii au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit până în prezent.

„Astăzi, 03 iunie, la ora 00.10, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20.00, Frățilă Florin Gheorghe, de 5 ani, și Frățilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit până în prezent”, a transmis IPJ Caraș-Severin, joi dimineață.

Citeste si: Copii fugiți de frica părinților

Cei doi frați au fost căutați ore întregi. Au fost găsiți de un șofer

O noapte întreagă au fost căutaţi cu disperare de sute de oameni. Apoi încă jumătate de zi. Au fost găsiţi când deja toată lumea se gândea la ce-i mai rău. Un pădurar i-a zărit pe marginea unui drum, la 8 kilometri de casă.

Este un miracol faptul că cei doi copilași au supravieţuit dormind pe iarbă sub cerul liber, la o temperatură de cinci grade, cu haine subţiri pe ei.

Ioan Nistor, Salvamont Caraş Severin: ”Am fost sunaţi din dispecerat că s-au găsit copiii. Dincolo de munte, lângă DN. Sunt sănătoşi, au primit o banană, au mâncat o banană”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A fost anunţul aşteptat de toată lumea. Până atunci, 250 de poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi rangeri cu un elicopter al MAI şi o maşină de teren dotată cu camere de termoviziune au mers de-a lungul râului şi au răscolit pădurea. Au fost aduşi inclusiv câini antrenaţi. Localnicii au ieşit şi ei din case să-i caute.

Citeste si: VIDEO| Doi tineri au fost înjunghiați în fața școlii

”Pompierii ISU au plecat în amonte şi coboară de-a lungul apei, prin apă, să verifice de-a lungul apei”, a declarat un salvamontist.

Frații au mai fugit de trei ori de acasă înainte[Sursa foto: PixaBay]

Cei doi frați au fugit de acasă pentru a patra oară

Copiii au plecat miercuri seară, pe data de 2 iunie, în jurul orei 8, de acasă, când părinţii şi bunica erau în grădină la săpat, dar se pare că aceștia au mai plecat înainte de acasă, aceasta fiind a patra oară când dispar de la domiciliu.

Bunica: ”Au mai plecat de trei ori. I-am găsit prin sat. Pleacă aşa că e geamul spart”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Vecin: ”Pe-aici prin sat au mai plecat, au mai plecat de multe ori”.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si