Close sidebar
Close sidebar

Doi frați de 3, respectiv 5 ani, au fugit de acasă de frica părinților

Un băiețel de 5 ani și o fetiță în vârstă de doar 3 ani din orașul Caraş-Severin au fost căutaţi de un sat întreg şi sute de forţe de ordine după ce au plecat de acasă. O ipoteză ar fi că cei doi copilași erau abuzaţi şi de asta au ales să plece.

Andreea Bolocan,

Au fost găsiți cei doi frați care fugiseră de acasă [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dispariția celor doi frați Florin Gheorghe Frăţilă, de 5 ani și Maria Magdalena Frăţilă, de 3 ani, a fost anunțată joi, 03 iunie 2021, la miezul nopții, când polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii de miercuri, în jurul orei 20.00, la data de 2 iunie, cei doi copii au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit până în prezent.

„Astăzi, 03 iunie, la ora 00.10, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20.00, Frățilă Florin Gheorghe, de 5 ani, și Frățilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit până în prezent”, a transmis IPJ Caraș-Severin, joi dimineață.

Citeste si: Copii fugiți de frica părinților

Cei doi frați au fost căutați ore întregi. Au fost găsiți de un șofer

O noapte întreagă au fost căutaţi cu disperare de sute de oameni. Apoi încă jumătate de zi. Au fost găsiţi când deja toată lumea se gândea la ce-i mai rău. Un pădurar i-a zărit pe marginea unui drum, la 8 kilometri de casă.

Este un miracol faptul că cei doi copilași au supravieţuit dormind pe iarbă sub cerul liber, la o temperatură de cinci grade, cu haine subţiri pe ei.

Ioan Nistor, Salvamont Caraş Severin: ”Am fost sunaţi din dispecerat că s-au găsit copiii. Dincolo de munte, lângă DN. Sunt sănătoşi, au primit o banană, au mâncat o banană”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

A fost anunţul aşteptat de toată lumea. Până atunci, 250 de poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi rangeri cu un elicopter al MAI şi o maşină de teren dotată cu camere de termoviziune au mers de-a lungul râului şi au răscolit pădurea.

Au fost aduşi inclusiv câini antrenaţi. Localnicii au ieşit şi ei din case să-i caute.

Citeste si: VIDEO| Doi tineri au fost înjunghiați în fața școlii

”Pompierii ISU au plecat în amonte şi coboară de-a lungul apei, prin apă, să verifice de-a lungul apei”, a declarat un salvamontist.

Frații au mai fugit de trei ori de acasă înainte [Sursa foto: PixaBay]

Cei doi frați au fugit de acasă pentru a patra oară

Copiii au plecat miercuri seară, pe data de 2 iunie, în jurul orei 8, de acasă, când părinţii şi bunica erau în grădină la săpat, dar se pare că aceștia au mai plecat înainte de acasă, aceasta fiind a patra oară când dispar de la domiciliu.

Bunica: ”Au mai plecat de trei ori. I-am găsit prin sat. Pleacă aşa că e geamul spart”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vecin: ”Pe-aici prin sat au mai plecat, au mai plecat de multe ori”.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI