Close sidebar
Close sidebar

Doi frați gemeni din Târgu Jiu, dați dispăruți de mamă. "Aveau 1.000 de euro la ei"

Mămica a doi frați gemeni de 15 ani din Târgu-Jiu a transmis un mesaj alarmant pe rețelele sociale: copiii săi nu au revenit acasă de mai bine de 24 de ore, deși nu sunt cunoscuți cu plecări repetate de la domiciliu.

Sorin Negru,

Doi gemeni, dați dispăruți la Târgu-Jiu

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Părinții celor doi gemeni au anunțat și la Poliția Municipiului Târgu-Jiu dispariția celor doi minori, Marian și Gheorghe.

Citește și: Mihai, băiatul de 10 ani dat dispărut de bunică, a fost găsit. Motivul înduioșător pentru care a plecat de acasă

Potrivit anunțului oficial al autorităților, sesizarea s-a făcut marți, 17 septembrie, iar dispariția a avut loc cu o zi mai devreme, în cursul zilei de luni.

"La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, cei doi copii, Tăbuși Marian și Tăbuși Gheorghe, ambii de 15 ani, după finalizarea programului școlar la liceu, nu au mai revenit la adresa de domiciliu", se spune în mesajul Poliției.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Din primele verificări s-a stabilit că plecarea a fost voluntară, iar minorii nu sunt cunoscuți cu plecări repetate de la domiciliu.

Cum pot fi recunoscuți cei doi copii

Semnalmente Tăbuși Marian: înălţime 1,73 m, greutate de aproximativ 59 kg, ten deschis, față rotundă, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare sau tatuaje.

La data dispariţiei purta un hanorac alb, blugi de culoare neagră și adidași de culoare albă.

Semnalmente Tăbuși Gheorghe: înălţime 1,71 m, greutate de aproximativ 59 kg, ten deschis, față rotundă cu alunițe, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare sau tatuaje. La data dispariţiei purta un hanorac negru, blugi de culoare neagră și adidași de culoare gri.

Pe grupurile de socializare din Facebook, mama copiilor face apel la mămicile care lucrează la agențiile de pariuri sportive sau la casele de schimb valutar, precizând că băieții aveau 1000 Euro la ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI