UPDATE:  Tragedia a venit ca un trăsnet peste familia celor doi copii. În timp fata va avea nevoie de recuperare, băiatul urmează să fie condus pe ultimul drum. Rudele lor sunt în stare de șoc.

„De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic, intram în parc”, spuneau rudele copiilor după impact, povestesc martorii pe grupul de Facebook Info Trafic București.

 

Știrea inițială: 

O adevărată tragedie s-a petrecut în Capitală, în apropierea Parcului Pantelimon. Doi copii de 7, respectiv 9 ani au fost pur și simplu spulberați de o mașină duminică seara, 28 iulie. Totul s-a petrecut în parcarea exterioară a parcului.

În urma accidentului care a avut loc în jurul orei 19:30 pe Șoseaua Gării Cățelu, unul dintre cei mici a pierit. Copiii se întorceau acasă alături de mama lor în momentul în care a avut loc impactul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Pompierii acţionează pentru lichidarea ultimelor focare- antena3.ro

Citește și: „M-am uitat pe geam să văd” Declarația șocantă a pacientei care a venit la cabinetul doctoriței din Brăila, imediat după ce a fost ucisă. Se confirmă ipoteza anchetatorilor

copii loviti, pantelimon, sofer fara permis, copil mort

Cei doi copii, spulberați de mașină chiar sub ochii mamei 

La volanul mașinii care a semănat dezastru se afla un tânăr fără permis, în vârstă de doar 16 ani.

A lovit patru mașini parcate, după care i-a spulberat pe cei doi copii. Scena a avut loc chiar de față cu mama lor.

Salvatorii au ajuns în scurt timp la fața locului iar băiatul de 9 ani a fost resuscitat minute întregi, însă medicii nu au mai putut să îl salveze pe copil. Sora lui mai mică a scăpat cu viață, dar s-a ales cu răni foarte grave. Micuța a fost transportată de urgență la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, unde a intrat direct în operație. Din cauza leziunilor extrem de grave, copila de doar 7 ani a fost la un pas să rămână fără un picior. 

„În urma accidentului, s-a intervenit pentru aplicarea manevrelor de resuscitare asupra unuia dintre pietoni, copil în vârstă de 9 ani, însă din nefericire medicii au constatat decesul acestuia. De asemenea, a doua victimă, un copil în vârstă de 7 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat polițiștii.

Când a realizat ce a făcut, tânărul care conducea mașina a luat-o la fugă prin parc. A fost căutat de polițiști câteva ore, după care s-ar fi predat la o secție, scrie observatornews.ro.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a înțelege cum s-a produs acest accident grav și de ce a ales tânărul de doar 16 ani să se urce la volan.

Citește și: Infracțiunile odioase care ar fi avut loc în palatul unde doctorița are cabinetul, în care ar fi implicați mai mulți bărbați dubioși! Vecinii femeii au o ipoteză șocantă: „Ascunde ceva”

copii loviti, pantelimon, sofer fara permis, copil mort


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si