Cei doi frați români au fost opriți de vameși în Sarrance pe data de 28 martie 2021. Transportul urma să ajungă în Italia.  „Nu o să petreceți Revelionul acolo (n.r.- în Italia)”, a atras atenția, la parchet, Richard Pineau acuzând  „banalitatea”  discursului acestor doi tineri români judecați, luni, 10 octombrie 2022, pentru import și transport de droguri.

Citeste si: VIDEO- Scene incredible pe străzile din Constanța. Patru agenți de poliție s-au chinuit să încătușeze un bărbat bănuit că a furat

Împreună cu avocata lor, Cristina Vannier, cei doi frați români, în vârstă de 22 și respectiv 26 de ani, au încercat să înduplece instanța.

Cum a decurs procesul celor doi frați români

Pe data de 28 martie 2021, un control vamal în Sarrance a scos la iveală prezența unui pachet în duba celor doi tineri români. Blocat sub o încărcătură de mobilier la mâna a doua, pachetul conținea aproximativ 250 de kilograme de polen de canabis. Sechestrul a dat naștere deschiderii unei cercetări judiciare. Oamenii legii au dorit să stabilească cu exactitate cum s-a produs organizarea acestui  „trafic internațional”, conform lui Richard Pineau.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Cei doi frați au recunoscut în fața judecătorului că au efectuat  „30 de călătorii”. În urma declarației, judecătorii estimează potențialul profit generat la aproximativ   „24 de milioane de euro” „Nu mai este o afacere mică...”, a afirmat magistratul. Dar acesta din urmă recunoaște că ancheta  „nu a furnizat prea multe dovezi”.

Confomr procurorilor, oamenii legii din Italia nu au cooperat cu adevărat și, în final, doar cele două transportoare au ajuns în acuzația fraților români.   „Dar nu avem furnizorii, nici distribuitorii…”, oftă Richard Pineau.

Citeste si: Caz scandalos în Germania! Un român a ajuns în spatele gratiilor după ce a incendiat casa unor conaționali

„Adevărații protagoniști nu au putut fi identificați”, a declarat în fața judecătorului avocata celor doi români. Avocata pledează pentru eliberare pe motiv că cei doi clienți ai săi ar fi acceptat doar un loc de muncă pe post de șofer bine plătit- 2.000 de euro pe lună.

„Cineva a recrutat doi idioți”,  a mărturisit fratele cel mic, Gabriel, care susține că el și fratele său Vasilică nu au antecedente penale.  „Mă trezesc pentru prima dată într-o astfel de situație. Nu am avut niciodată de-a face cu justiția, nici în țara mea, nici în altă parte”.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citeste si: Caz scandalos în Italia. Un turist român a fost împușcat de hoți după ce și-a "apărat" ceasul de la mână


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si