În seara în care și-au găsit sfârșitul, gemenii au fost duși la culcare de tatăl lor, Don Starr. Tragedia a avut loc vinerea trecută, pe data de 1 septembrie 2023. Tatăl i-a așezat în pat, doar că, mai târziu, cei mici au decis să stea în lada de jucării. Gemenii au rămas fără oxigen și au murit sufocați.

Într-un final, Aurora şi Kellan au fost găsiţi fără suflare, ținându-se în brațe, de fratele lor mai mare.

Cel care a făcut descoperirea nu a ştiut exact ceea ce s-a întâmplat cu frații lui mai mici şi a crezut că micuții dorm, notează jurnaliștii de la  Daily Mail

Doi frați s-au stins din viață la doar 4 ani, îmbrățișați. Micuții s-au sufocat în lada în care depozitau jucăriile. "Mami, i-am găsit! Dorm în cutia de jucării”

Citește și: EXCLUSIV- ”Bursa socială poate fi pentru unele dintre familiile monoparentale un balon de oxigen”- ”Salvați Copiii”, apel către Ministerul Educației care propune condiționarea acordării ajutorului

Sadie Myers, mama gemenilor, a lasat un semnal de alarmă după tragedia care i-a năruit familia: le-a atenționat pe celelalte mame, dar și pe tați, că aceste cutii devin etanșe” și „izolate fonic”  atunci când sunt închise.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Nu mulți vor cunoaște durerea de a pierde doi copii în același timp și de a-i pierde într-un mod aşa lipsit de sens. Eu și Don încercăm cu greu să înțelegem ce s-a întâmplat. Nu mulţi vor şti cum este să îţi petreci fiecare secundă nedormind şi plângând în agonie. Este atât de greu încât te face să te prăbuşeşti de durere, dar ne străduim atât de mult să nu-i lăsăm pe băieții noștri să ne vadă în acest fel.

Trebuie să cred că ceva din acest univers i-a ales în mod special, poate pentru a-i proteja de vreo tragedie viitoare, sau poate pentru că sufletele lor erau prea frumoase pentru această lume”, a mărturisit mama gemenilor Aurora și Kellan.

Doi frați s-au stins din viață la doar 4 ani, îmbrățișați. Micuții s-au sufocat în lada în care depozitau jucăriile. "Mami, i-am găsit! Dorm în cutia de jucării”

Aurora şi Kellan s-au stins din viață îmbrățișați. Aveau doar 4 ani și o viață plină de aventuri înainte

"Vineri seara, locul ciudat în care au decis să se ghemuiască și să se culce din nou a fost în cufărul de jucării din cedru pe care îl folosim pentru a-și depozita toate animalele de pluș”, a mai spus mama celor doi. Aurora și Kellan au scos din cutie o mare parte dintre animăluțele de pluș pe care le aveau și au păstrat câteva pentru a oferi un strat comod. Cu toate acestea, gemenii au adormit unul în braţele altuia.

Sâmbătă dimineață, familia nu i-a găsit în pat și a fost cuprinsă de panică. Au început să-i caute în toată casa. Unul dintre frații mai mari a deschis cutia, fără să știe că aceștia nu mai erau în viață: „Mami, i-am găsit! Sunt atât de proşti doar dorm în cutia de jucării”.

Doi frați s-au stins din viață la doar 4 ani, îmbrățișați. Micuții s-au sufocat în lada în care depozitau jucăriile. "Mami, i-am găsit! Dorm în cutia de jucării”

Citește și: Copilul de 3 ani aruncat de la etaj de mama lui dă primele semne că începe să-și revină: ”Răspunde la stimuli, plânge”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Mama a fost cea care și-a dat seama imediat că micuții ei erau, de fapt, morți. „M-am dus să verific și în câteva secunde am știut că ceva nu este în regulă, am înţeles rapid că era deja prea târziu”, a mărturisit ea.

Femeia crede că cei doi și-au urat unul altuia noapte bună înainte de a adormi. „Noapte bună, Kell Kell”, îi spunea Aurora geamănului ei, iar Kellan răspundea: „Noapte bună, sissy”.

Citește și: VIDEO- Băut și drogat, dar „protejat” de Poliție. S-a dezvăluit identitatea celui care a ucis-o pe femeia din Popești-Leordeni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si