Tragedie în județul Iași. Doi frați sunt acuzați că și-ar fi ucis cumnatul, după o destăinuire a soției. Conflictul a pornit de la un conflict în familie, iar sora celor doi bărbați arestați acum li s-a plâns că a fost bătută de soț, ea fiind suspectată de adulter. Cei doi frați, de 19 ani, respectiv 30 de ani, au încercat să medieze conflictul între cei doi soți, dar au ajuns să se lovească.

 

Citește și: O mamă şi-a ucis fiul de doar 5 ani, ca să se răzbune pe fostul iubit: "Îți promit că nu-l vei mai vedea"

Soție: „ El mi-a tras de trei ori cu pumnul în ochi. Au venit frații mei aici și amandoi au început să îl tragă de picioare și au început să îi tragă amândoi și cu pumnii și cu picioarele. Ploaie de lovituri și pumni și picioare”. 

Bărbatul ar fi murit din cauza unei hemoragii, după o lovitură puternică. 

Citește și: VIDEO- Fratele fetei de 12 ani, ucisă în apartamentul din Capitală, urmează să fie audiat

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gheorghe Băsu:  „Soția a venit cu frații ei aici și au sărit la bătaie la el. S-a dus prea tânăr, la 38 de ani. Cel mai bun vecin era, de câte ori apelam la el, de atâtea ori venea și mă ajuta”. 

O mamă şi-a ucis fiul de doar 5 ani, ca să se răzbune pe fostul iubit: "Îți promit că nu-l vei mai vedea"

O femeie de 38 de ani din Anglia şi-a ucis fiul de doar cinci ani, după ce s-a despărțit de tatăl copilului.

Claire Scanlon, în vârstă de 38 de ani, este acuzată că și-a bătut fiul Dylan înainte de a-i administra o doză fatală- de nouă ori mai mare decât cea necesară pentru a ucide un adult- de un antidepresiv numit Mirtazapine, care îi fusese prescris, conform Daily Mail. 

Citește și: Criminalul care i-a luat viața lui Emi Pian a primit 13 ani de închisoare

Scanlon a susținut că Dylan și-a luat singur medicamentele antidepresive. Ea neagă acuzațiile de crimă și cruzime față de copii.
Dylan a fost găsit mort în casa familiei de pe Elm Road, Limeside, Oldham, în jurul orei 18:20 pe 31 decembrie anul trecut.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un bărbat și-a lovit tatăl cu putere în urma unui conflict. Victima a murit la spital

Tribunalul Minshull Street Crown Court din Manchester a auzit cum Scanlon a fugit de la adresa casei unchiului ei cu câteva minute înainte pentru a spune că Dylan nu respira și nu se mișca.

Citește și:  Un bărbat din Hunedoara a fost lovit cu toporul în cap. Agresorul a fost arestat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si