Close sidebar
Close sidebar

Doi frati, unul de 23, iar celalalt de 24 de ani au murit in urma unui accident grav de circulatie - "E greu sa ne controlam sentimentele"

Tragedie uriasa produsa pe o sosea din Oltenia, pe drumul dintre Bals si Craiova. Doi frati, unul de 23, iar celalalt de 24 de ani au murit in urma unui accident rutier.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Florin si Georgiana se indreptau aseara dinspre Bals si mergeau spre Craiova cand Florin a pierdut controlul autoturismului si a intrat pe contrasens si s-a izbit in plin cu un alt autoturism.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Impactul a fost atat de puternic incat cei doi frati au murit pe loc. Prietenii celor doi au marturisit ca Florin isi cumparase masina de curand si ca nu avea experienta la volan, lucru ce a dus si la producerea accidentului.

Rudele si prietenii celor doi sunt socati dupa ce au primit aceasta veste. "Toti avem copii, mai devreme sau mai tarziu, dar sa-i pierzi este o adevarata tragedie. Sunt nepotii nostri si cu greu imi controlez sentimentele. Cred ca Dumnezeu i-au iubit prea mult si i-a luat langa El. Putere parintilor, condoleanta, prea devreme si prea tineri erau", este mesajul sfasietor postat de catre unchiul celor doi pe pagina de Facebook. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI