Close sidebar
Close sidebar

Doi handbalisti spanioli au murit intr-un accident rutier! Cei doi se indreptau spre un meci de fotbal

Doi handbalisti au murit si un alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe o autostrada din Spania. Cei patru sportivi, in varsta de 19 ani, calatoreau spre Girona pentru a asista la un meci de fotbal.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Martí Batallé García, junior la echipa BM Granollers, si Xavier Pocurull Fuentes, fost la BM Granollers, plecat la CH Canovelles, si-au pierdut viata in accidentul grav petrecut pe AP-7, potrivit relatarilor presei locale.

In autoturism se mai aflau doi handbalisti, Pau Navarro Baches, de la BM Granollers, care a suferit rani grave, si un fost coechipier, Óscar Oller, care a scapat cu rani mai usoare.

Ei se indreptau spre Girona, pentru a asista la un meci de fotbal.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cluburile din Spania, jucatori, antrenori si federatia de profil au transmis condoleante.

Un minut de reculegere va fi tinut la toate meciurile de handbal programate la finalul acestei saptamani, a decis forul spaniol.

”Este o zi foarte trista pentru handbal”, a spus si antrenorul Xavi Pascual, fost selectioner al Romaniei, intr-o conferinta de presa a clubului sau, FC Barcelona.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI