Doi ieseni s-au prezentat la Spitalul de uRgente "Sfantul Spiridon" Iasi, dupa ce au dezvoltat reactii alergice la capsuni.

Potrivit Adevarul, cei doi pacienti au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar in urma evaluarii lor, femeia si barbatul au fost diagnosticati cu edem Quincke si supusi tratamentului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Barbatul a precizat ca a dezvoltat reactia alergica dupa ce a mancat capsuni. Femeia ne-a explicat ca înainte sa se confrunte cu reactia alergica a spalat cu clor si a mancat capsuni, deci nu era sigura la ce anume a dezvoltat reactia alergica. Asa cum sunt persoane care nu tolereaza oul, pestele sau carnea, asa sunt si persoane care nu tolereaza fructele. Nu stim cu exactitate daca este o reactie alergica la o substanta din capsuni sau la o substanta cu care au fost stropite fructele”, a aratat profesorul Diana Cimpoesu medic-sef UPU-SMURD Iasi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si