Close sidebar
Close sidebar

Doi ieseni au ajuns cu buzele umflate la spital dupa ce au mancat capsuni! Ce li s-a intamplat?

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi ieseni s-au prezentat la Spitalul de uRgente "Sfantul Spiridon" Iasi, dupa ce au dezvoltat reactii alergice la capsuni.

Potrivit Adevarul, cei doi pacienti au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar in urma evaluarii lor, femeia si barbatul au fost diagnosticati cu edem Quincke si supusi tratamentului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Barbatul a precizat ca a dezvoltat reactia alergica dupa ce a mancat capsuni. Femeia ne-a explicat ca înainte sa se confrunte cu reactia alergica a spalat cu clor si a mancat capsuni, deci nu era sigura la ce anume a dezvoltat reactia alergica. Asa cum sunt persoane care nu tolereaza oul, pestele sau carnea, asa sunt si persoane care nu tolereaza fructele.

Nu stim cu exactitate daca este o reactie alergica la o substanta din capsuni sau la o substanta cu care au fost stropite fructele”, a aratat profesorul Diana Cimpoesu medic-sef UPU-SMURD Iasi.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI