In clipul tragi-comic, Bogdan si Ionut- doi ieseni cu umor- intruchipeaza unul Moldova, altul Occidentul! Desi se plac, iar o intalnire ar putea sa le pecetluiasca viitorul, cei doi n-au nicio sansa sa fie impreuna! De vina sunt ,ca-n multe povesti de-amor,... parintii.

"Eu m-am oprit, nu sunt drumuri, nu sunt...

Nu pot continua o relatie cu Bogdan. Occidentul nu poate crea o relatie buna cu Moldova fara autostrada? Nu, cu siguranta, nu"

Drumul de tarana ar fi trebuit sa fie, de fapt, autostrada- spun baietii, care ne-amintesc ca de 20 de ani incoace, Moldova tot asteapta. Cu gandul la copii, dar si la meleagurile carora le duc dorul in Londra, Bogdan si Ionut au postat clipul pe internet!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Speram sa ajunga..sa il vada cineva si sa il ia in considerare, si filmuletul si petitiile oameni ca e spre binele tuturor pana la urma"

Aprecierile de pe internet s-ar putea transforma in curand in semnaturi.

Umbla vorba ca iesenii vor sa faca o petitie prin care cer inca o data autostrada.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si