Povestea unor influenceri din țara noastră a devenit rapid viral în mediul online! Marilu și Iustin, doi tineri activi pe rețelele de socializare și-au ținut timp de doi ani fanii cu sufletul la gură, iar mai apoi și-au justificat absența printr-un clip pe Youtube

Vis neîmplinit pentru Marilu și Iustin

Aceștia au promis că vor face publice niște momente din intimitatea lor, iar vineri, clipul video a fost postat pe Youtube, acolo unde a strâns până acum 1,7 milioane de vizualizări.

”Procedura secretă”, așa cum a fost denumit episodul a descris perfect clipele prin care a trecut cuplul, din dorința de a avea un copil. Așadar, din cauza unor probleme de sănătate, Marilu și Iustin au fost nevoiți să recurgă la reproducerea asistată, sau fertilizare in vitro.

”Am ales o clinică la care ne-am dus. Am făcut primele seturi de analize(...) La noi a fost o chestie care nu a ținut legături de stilul nostru de trai, pur și simplu de cum a crescut, asta după la incompatibilități între două persoane. Am hotărât că este momentul să începem această călătorie grea”, au spus cei doi.

Marilu fertilizare in vitro

Ei sunt Marilu și Iustin.

[Sursa foto: Colaj Instagram & Captură Youtube]

Citește și: O femeie de afaceri băută și-a ieșit din minți și a spart pahare într-un bar după ce un client a făcut-o mai bătrână cu 4 ani. Ce pedeapsă a primit

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Deși părea totul simplu la început, viața avea să le ofere cele mai dure încercări. După seturi întregi de analize, proceduri de injectare, anestezii generale, dar și numeroase teste de sarcină, cei doi nu au reușit să aibă un copil. Marilu a explicat în video că o singură dată a reușit să rămână însărcinată, însă la sosirea rezultatelor analizelor, avea să primească un verdict dur, și anume evacuarea sarcinii, din motive medicale.

”Am avut primul meu test de sarcină pozitiv! Am fost foarte fericită. În fiecare zi de atunci, parcă pur și simplu ce am făcut după a fost doar să mai am sentimentul ăla vreodată în viață, măcar. Nu mai simțisem niciodată asta. Parcă totul avea sens, toată durerea, tot stresul, toate drumurile la doctor, toate analizele, sutele de injecții. Simțisem că a meritat total! Nu m-aș fi grăbit cu sentimentul ăsta, pentru că atunci când faci fertilizare nimic nu e sigur, nu aveam de unde să știu asta. Îl vezi în față, îl vezi pozitiv!”, a spus în lacrimi tânăra.

Fertilizarea in vitro, subiect tabu în România

În total, ea a făcut șapte fertilizări in vitro. Povestea nu s-a terminat aici, deoarece ei aveau să-și șocheze fanii. La finalul clipului, ei au anunțat că se despart, deoarece în tot acest timp, cât au încercat să-și formeze o familie, s-au pierdut pe ei.

”A fost călătorie interesantă și am ieșit învingători! Astăzi suntem în picioare(...) Așa a fost să fie.(...) Practic asta a rămas, pentru că nu s-a mai putut și sute de seringi. Efectiv faptul că am simțit fiecare injecție în burta mea, mă face la final să nu simt că am pierdut, pentru că am trecut prin asta, chiar dacă hăinuța e goală, am învățat niște lecții foarte importante(...)

Noi chiar am încercat...Drum infertilității este un drum în care ești doar tu cu tine la finalul zilei(...) Relația dintre noi s-a știrbit foarte mult, oricât am fi încercat să o readucem la viață ne-a afectat foarte mult, am încercat până într-un punct până când nu s-a mai putut”, au explicat cei doi.

Marilu fertilizare in vitro

Imagine cu injecțiile făcute de Marilu.

[Sursa foto: Colaj Instagram & Captură Youtube]

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Citește și: O altă tânără ar fi urcat în mașina suspectului din Odorhei, la patru zile de la dispariția Ana-Mariei! Incredibil ce a făcut aceasta pentru a scăpa teafără

La final, ei au recomandat tuturor care au probleme în cuplu, sau care trec prin acest drum al infertilității, terapia de cuplu. Chiar dacă este un subiect tabu în România, cuplul a spus că toți ar trebui să încerce să discute despre asta și să ofere suport celor aflați în nevoie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si