Close sidebar
Close sidebar

Doi iubiți s-au aruncat din tren, după o ceartă: "Venea plângând"

Doi tineri din Iași s-au aruncat din tren, după o ceartă în cuplu, iar fata este acum de negăsit.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânăra în vârstă de 20 de ani s-ar fi aruncat din tren după ce s-a certat cu iubitul său, iar într-un moment de disperare și băiatul s-a aruncat din tren.

Oamenii legii s-au mobilizat rapid și au reușit să-l găsească pe tânăr pe care l-au și audiat, însă iubita acestuia este în continuare de negăsit. Un martor a povestit cum l-a văzut pe băiat. "L-am văzut când venea pe calea ferată. Şi la capăt a luat-o pe drum şi venea plângând".

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei doi plecaseră cu trenul din Iași spre casă, iar pe drum s-au luat la ceartă. După 15 kilometri, în comuna Piciorul Lupului, tânăra ar fi sărit din tren. La câteva minute, a sărit şi iubitul ei.

Polițiștii l-au identificat pe băiat cu ajutorul martorului și deși acesta ajunsese acasă, i-au cerut să se îndrepte alături de ei la secția de poliție.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI