Close sidebar
Close sidebar

Doi jucatori din nationala El Salvador, suspendati dupa ce au muscat adversari din echipa SUA la Gold Cup

Doi jucatori din nationala statului El Salvador au fost suspendati dupa ce au muscat adversari din echipa SUA la meciul din sferturile de finala de la Gold Cup.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Henry Romero si Darwin Ceren au fost suspendati pentru sase, respectiv trei meciuri la nationala, pentru "comportament antisportiv", a anuntat Confederatia Americii de Nord, Centrala si Caraibe (CONCACAF).

Dupa meci, atacantul american Jozy Altidore l-a acuzat pe Romero ca l-a muscat si l-a piscat la nivelul pectoralilor, lucruri confirmate de imaginile TV.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"Nu mi s-a mai intamplat asa ceva, dar nimic nu ma mai mira. Sotia mea va fi foarte furioasa. Ea mi-a spus: Doar eu am voie sa te musc si sa te pisc", a afirmat Altidore.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI