Close sidebar
Close sidebar

Doi lautari celebri din zona Bistritei au murit intr-un accident rutier grav - Masina in care se aflau s-a izbit de un semn de intrare in localitate

Un cantaret de muzica de petrecere si un tobosar au murit in aceasta dimineata intr-un accident rutier petrecut in judetul Bistrita. Accidentul s-a produs pe raza localitatii Anies, chiar la intrarea in sat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din primele cercetari ale politiei se pare ca soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de postamentul unui semn rutier, informeaza cei de la bistriteanul.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Doi barbati in varsta de 25 de ani au murit in urma impactului. "Din primele verificari, in localitatea Anies, pe DN 17D, directia de mers Maieru spre Rodna, un autoturism condus de un barbat a iesit in afara partii carosabile si a colizionat postamentul unui indicator auto.

In urma accidentului a rezultat decesul a doua persoane", a declarat pentru Bistriteanul.ro Crina Sirb, purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita-Nasaud.

Cei doi barbati erau muzicieni cunoscuti in zona, artistul "Alin de la Bistrita" fiind unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti cantareti de muzica de petrecere din aceasta zona a tarii. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI