Close sidebar
Close sidebar

Doi minori sunt dați dispăruți încă de ieri. Ultima dată au fost văzuți în București

Doi băieţi din judeţul Argeş, în vârstă de 12, respectiv 13 ani, sunt căutați, după ce nu s-au mai întors acasă de sâmbătă. Copiii au fost văzuţi în Bucureşti ultima dată, dar ulterior nu s-a mai putut lua legătura cu ei. Poliţiştii apelează la populație pentru găsirea minorilor.

Laura Macovei,

Doi băieți sunt dați dispăruți încă de ieri. Ultima dată au fost văzuți în București

[Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii îi caută pe cei doi minori dispăruți

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov şi poliţiştii din cadrul Municipiului Piteşti desfăşoară cercetări, în urma sesizării referitoare la faptul că doi minori, respectiv CHIVU NICOLAS ADRIAN, de 13 ani, din Băiculeşti, şi CRISTACHE SERGIO GABRIEL, de 12 ani, din Merişani, au plecat în mod voluntar din comuna Bascov, în ziua de 11 martie a.c., existând date că în seara aceleiaşi zile ar fi fost prezenţi pe raza municipiului Bucureşti ”, a transmis IPJ Argeş.

Băieții nu au mai putut fi contactați și nici nu au revenit la domiciliu.

Citește și: Operațiunea de căutare a studentei care a dispărut de o lună, încheiată. Ce au transmis autoritățile

Polițiștii au transmis populației să ajute pe cât posibil la căutarea celor doi minori, făcând publice următoarele semnalmente.

1.CHIVU NICOLAS ADRIAN

Semnalmente: 1,60 m înălţime, 48 de kg, ochi căprui, păr şaten, ondulat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vestimentaţia la momentul plecării: geacă roşie, hanorac negru cu alb, blugi negri cu tăieturi, încălţăminte sport albă.

2.CRISTACHE SERGIO GABRIEL

Semnalmente: 1,65 m înălţime, 75 de kg, ochi căprui, păr şaten, faţă rotundă.

Vestimentaţia la momentul plecării: geacă neagră, tricou negru, pantaloni sport negri.

Citește și: Caz halucinant în Constanța- un bărbat a fost reținut după ce a încercat să cumpere ilegal o armă cu glonț. Plănuia împreună cu cumnata sa să își omoare fratele

Cine îi vede pe cei doi sau pe unul dintre ei e rugat să informeze imediat poliția.

„Persoanele care pot oferi informaţii despre cei în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Piteşti, la telefon 0248.607.009 ”, au mai transmis autoritățile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI