Coronavirus lovește în Republica Dominicană, țară în care se filmează cel mai tare reality-show sportiv, Survivor România 2020. Până miercuri, aici se înregistraseră 34 de cazuri confirmate din care două decese. Problema nu este neapărat legat de număr ci de ritmul îmbolnăvirilor, pentru că la începutul acestei săptămâni, în Dominicană erau doar 11 cazuri confirmate cu COVID-19 și nici un deces.

Guvernul Republicii Domnicane a decis miercuri susendarea tuturor zborurilor și a curselor maritime comerciale, de asemenea a închis școlile.

”Am decis să închidem granițele țării pe uscat, pe apă și prin aer”, a declarat președintele Danilo Medina într-un discurs televizat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Străinii au 15 zile la dispoziție să plece din Dominicană

În următoarele 15 zile se vor mai efectua zboruri însă acestea vor fi destinate doar celor care părăsesc Republica Dominicană, aeronavele urmând să revină în țară goale. Piloților și membrilor echipajukui le va fi interzis să debarce în țările de desinație și vor rămâne la bord până la plecare. Printre măsurile luate de guvern se numără închiderea tuturor magazinelor, cu excepția celor alimentare, a farmaciilor și a băncilor.

Cel mai probabil, această măsură va duce la supendarea activității hoteliere în Repuvlica Dominicană.

Citeste si: Concurenții de la Puterea Dragostei, mesaje din izolare în epidemia de coronavirus VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Relația Karinei cu Andrei, în mare pericol la întoarcerea în țară! Mătușa tinerei a intrat în conflict cu sora Războinicului! ”S-au grăbit să aibă o legătură acolo” EXCLUSIV

Citeste si: Imagini dramatice cu familia Anei Pal. Faimoasa are o poveste de viață cutremurătoare: „Copilăria ei a fost foarte grea”

Citeste si: Imagini dramatice cu familia Anei Pal. Faimoasa are o poveste de viață cutremurătoare: „Copilăria ei a fost foarte grea”

În acest moment, în Dominicană se filmează show-ul Survivor România 2020, început în luna ianuarie. Printre vedetele aflate pe o insulă din Caraibe se numără: Elena Ionescu (ex-Mandinga), Grațiela Duban sau sportivul Cezar Juratoni. De asemenea, un alt reality show românesc se mai filmează în această perioadă în Dominicană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si