UPDATE: "Accidentul care s-a produs in aceasta dimineata, pe DN1, in dreptul localitatii Barcanesti, a avut loc intre microbuzul unei companii terte cu care Therme Bucuresti are contract de prestari servicii de transport al angajatilor si un tir. Din rezultatele preliminare ale anchetei, rezulta ca tirul a intrat pe contrasens, ciocnindu-se de microbuzul care circula regulamentar pe propria banda de sens. in urma accidentului, mai multe persoane transportate in microbuz au fost ranite, sasedintre ele fiind angajati ai Therme Bucuresti.

Niciuna dintre persoanele care au decedat nu este angajat al centrului. Therme Bucuresti se preocupa constant de starea ranitilor si de modul in care acestia sunt tratati", se arata intr-un comunicat de presa transmis de Therme Bucuresti.

Potrivit politistilor rutieri, din primele cercetari, impactul initial ar fi avut loc intre autoturism si camion. Autoturismul circula pe prima banda, spre Ploiesti, iar in paralel, pe a doua banda, mergea camionul. Anchetatorii spun ca din primele cercetari a reiesit ca soferul camionului ar fi incercat sa schimbe banda, moment in care a acrosat autoturismul. in acel moment, cele doua vehicule au ajuns pe contrasens, unde camionul s-a izbit de microbuz.

Cei opt pasageri din microbuz au fost transportati la spital, patru dintre victime fiind in stare grava. in acelasi accident, soferii camionului si microbuzului au murit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 

Accidentul s-a produs marti dimineata, in zona localitatii prahovene Barcanesti, pe DN1.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu, in accident au fost implicate un autocamion, un microbuz si un autoturism.

Doua persoane au murit, iar opt au fost ranite, primii pacienti fiind preluati deja de la fata locului pentru a fi transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Prahova, conform purtatorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae.

Unul dintre raniti, aflat in stare mai grava, cu traumatisme si politraumatisme, a fost preluat de un elicopter SMURD.
Cele doua victime care au murit, doi barbati, aveau 30 si 45 de ani, fiind vorba despre o persoana din microbuz si soferul autocamionului, a precizat sursa citata.
La locul accidentului au intervenit doua autospeciale cu apa si spuma, trei ambulante SMURD, precum si un elicopter SMURD. 

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si