Un bărbat și un copil au murit, iar alți doi minori și o femeie au fost răniți după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat.

Adulții au rămas încarcerați, iar cei trei copii au fost aruncați din mașină, pe șosea. Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, pe DN 1(E60), în localitatea Uileacu de Criș.

Citeste si: Ambulanță implicată într-un accident rutier, în Buzău. Asistenta medicală, dusă de urgență la spital

În autoturism se aflau cinci persoane. Echipajele de salvare au găsit un bărbat decedat, iar o femeie se afla în stare gravă. Unul din cei trei copii a fost găsit și el decedat.

Citeste si: Accident cu 10 victime în județul Iași, după ciocnirea dintre un microbuz și o camionetă (VIDEO)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanțe, dar și un elicopter SMURD. Traficul este întrerupt pe ambele sensuri, reluarea normală a circulației fiind reluată după 60 de minute.

Accident cu 10 victime în județul Iași 

Un accident violent a avut loc joi dimineață, înainte de ora 7, într-un sens giratoriu din comuna Lețcani, județul Iași.

Un microbuz de pasageri a intrat cu viteză într-o camionetă care nu s-a asigurat la intrarea în sensul giratoriu Forțele de intervenție au ajuns de urgență la fața locului.

Citeste si: Un adolescent din județul Dâmbovița a terorizat o localitate întreaga. Băiatul îi punea pe oameni să își dea palme și îi posta pe internet

Autorităţile intervin, joi dimineaţă, la un  accident cu victime multiple  produs pe DN 28, în localitatea Leţcani, judeţul Iaşi.

O camionetă şi un microbuz s-au ciocnit.

Citeste si:  VIDEO- Ea este tânăra care a murit după ce a fost strivită de tramvai în sectorul 5 al Capitalei. Ionela urma să împlinească 23 de ani

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat joi dimineață că, potrivit primelor informaţii, zece persoane au suferit răni uşoare (4 din autoutilitară, 6 din microbuz).

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si