Close sidebar
Close sidebar

Doi morti si un ranit in urma unui accident sangeros in Dolj!

Doua persoane au murit si una a fost ranita intr-un accident petrecut marti dimineata in localitatea doljeana Radovan, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, pentru scoaterea victimelor fiind nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj, pompierii au fost solicitati sa intervina marti dimineata la un accident rutier petrecut in localitatea Radovan si in care au fost implicate doua autoturisme, la fata locului deplasandu-se un echipaj de descarcere, SMURD si ambulante ale Serviciului Judetean.

Echipele de interventie au stabilit ca in urma accidentului doua femei si-au pierdut viata, iar un barbat a fost grav ranit fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale, victimele fiind scoase cu ajutorul echipajului de descarcerare. De asemenea, o alta persoana implicata in evenimentul rutier a refuzat transportul la spital.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Politistii continuta cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI