Accident tragic pe o șosea din Hunedoara. Doi motocicliști au fost răniți grav, după ce o mașină i-a spulberat. Accidentul cumplit s-a petrecut pe DN68, între Caransebeș și Hațeg. 

O mașină a intrat într-un grup de 6 motocicliști, potrivit Gazeta de Dimineață. 

Citește și: Un motociclist a fost lovit mortal de un șofer de 70 de ani

 Un bărbat de 56 de ani din Petroșani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN68 din direcția Caransebeș spre Hațeg, a depășit o coloană de mașini și a intrat într-un grup

de motocicliști din sens opus.  

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  Traficul este blocat total pe ambele sensuri de circulație, neexistând rută ocolitoare. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un motociclist din Timișoara a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în trafic

Un motociclist a fost lovit mortal de un șofer de 70 de ani

O manevră greșită din partea unui bărbat de 70 de ani i-a adus sfârșitul unui motociclist. Accidentul s-a petrecut pe DJ 607 B. 

Un motociclist de 28 de ani a intrat în coliziune cu un șofer de 70 de ani, iar accidentul i-a fost fatal.

Alte persoane sunt rănite.  

Accidentul a avut loc pe raza localității Magheru.  „La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 70 de ani, din comuna Breznița-Ocol în timp ce conducea un autoturism pe DJ 607 B,  nu a acordat prioritate la plecarea de pe loc și a virat la stânga cu intenția de a efectua manevra de întoarcere intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 28 de ani, din aceeași localitate”, a precizat IPJ Mehedinți. 

Citește și:  Un motociclist din Timișoara a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în trafic

În urma coliziunii a rezultat decesul motociclistului

„Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit la un accident rutier produs între un autoturism și un scuter, pe raza localității Magheru. Pentru acordarea primului-ajutor medical, la locul evenimentului au fost direcționate și două echipaje SAJ.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un motociclist a intrat în coliziune cu un cap de pod, pe Transalpina, în zona Oașa

În urma accidentului, au rezultat trei victime. Din nefericire, la sosirea echipajelor, una dintre victime, un bărbat în vârstă de circa 25 de ani, nu prezenta semne vitale și a fost declarată decedată de către medicul SAJ”, precizează ISU Mehedinți. Un tânăr de 25 de ani a fost și el transportat la spital.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si