Cei doi muncitori ar fi sustras suma de 15.000 de lei dintr-o sobă. Polițiștii au reușit să recupereze suma de 12.000 de lei.

Doi muncitori din Dâmbovița sunt cercetaţi pentru furtul a 15.000 de lei

Un bărbat în vârstă de 40 de ani și un minor în vârstă de 14 ani sunt cercetați după ce ar fi furat de la un bătrân suma de 15.000

de lei.

Citește și: VIDEO. Patru bărbați prinși la furat au fost obligați să meargă dezbrăcați pe stradă

Victima furtului, un bătrân în vârstă de 87 de ani, a fost cel care a alertat polițiștii din Moreni cu privire la dispariția banilor din sobă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din primele informații, cei doi suspecți lucrau în gospodăria bătrânului. Polițiștii au reușit să recupereze suma de 12.000 de lei.

Percheziții la persoane bănuit de furt calificat. 16 persoane, duse la audieri, într-un dosar penal în care prejudiciul se ridică la aproximativ 800.000 de euro

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au aplicat 6 mandate de percheziții în județele Sibiu și Argeș, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

Citește și: Polițiștii din Spania sunt șocați de metodele folosite de hoţii români: „Folosesc chei magice”

Astfel, 16 persoane vor fi duse la sediul IPJ Sibiu pentru audieri, într-un dosar penal în care prejudiciul se ridică la aproximativ 800.000 de euro. În fapt, în perioada 2020-2023, mai multe persoane, în diferite relații profesionale cu un agent economic, ar fi sustras produse din stocul acestuia.

Citește și: VIDEO. Un hoț a rămas încuiat în magazin și s-a făcut de rușine în fața tuturor

Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si