Scene terifiante într-o fabrică auto din Germania. Un bărbat de 53 de ani a intrat în hala de producție de la uzina din Sindelfingen și a deschis focul, transmite BBC News.

Citește și: O vedetă a murit într-un bar din Italia: „Odihnește-te în pace, Monica!”

Conform sursei citate, atacatorul a împușcat doi bărbați de 44 de ani.

Una dintre victime a murit la fața locului, cealaltă a decedat ulterior la spital.

Nimeni altcineva nu a fost rănit.

De ce a avut loc atacul armat din Ludwigsburg?

Personalul de securitate al fabricii l-a reținut pe suspect și l-a predat polițiștilor care l-au arestat fără rezistență, au transmis autoritățile locale.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 07:45, a declarat poliția din orașul Ludwigsburg.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Motivul halucinant din spatele celui de-al doilea atac armat din Serbia! Ce reacție a avut criminalul în fața autorităților: „Dispreț”

"Suntem profund șocați și întristați de vestea tragică de la Sindelfingen în această dimineață. Gândurile noastre sunt la victime, familiile lor și la toți colegii de la fața locului", a comunicat Mercedes-Benz într-o declarație de presă.

Potrivit BBC, Mercedes-Benz produce modelul de lux Clasa S la uzina din Sindelfingen, care are aproximativ 35.000 de angajați.

mercedes benz germania

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 07:45, a declarat poliția din orașul Ludwigsburg.

[Sursa foto: Twitter]

Gigantul auto a precizat că persoanele implicate în împușcăturile de joi dimineață au fost angajate de un furnizor extern de servicii.

Procuratura din Stuttgart a declarat că a existat un singur făptuitor și că nimeni din afara fabricii nu a fost implicat.

Citește și: Un jurnalist AFP a fost ucis într-un atac cu rachete, pe frontul din Ucraina: „A plătit cu viața pentru curajul lui”

"Nu a existat niciun pericol pentru public", a spus poliția. Germania are unele dintre cele mai stricte legi privind armele din Europa, iar autoritățile spun că intenționează să le înăsprească și mai mult.

mercedes benz germania

Atac armat neobișnuit, la o fabrică auto

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si