Close sidebar
Close sidebar

Doi muncitori, împușcați mortal într-o fabrică Mercedes-Benz. Cine este criminalul

Două persoane au fost ucise, joi dimineață, într-un asalt cu armă de foc care a avut loc la o fabrică Mercedes-Benz din sud-vestul Germaniei, a anunțat poliția locală.

Sorin Negru,

Atac armat în hala de producție  

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scene terifiante într-o fabrică auto din Germania. Un bărbat de 53 de ani a intrat în hala de producție de la uzina din Sindelfingen și a deschis focul, transmite BBC News.

Citește și: O vedetă a murit într-un bar din Italia: „Odihnește-te în pace, Monica!”

Conform sursei citate, atacatorul a împușcat doi bărbați de 44 de ani.

Una dintre victime a murit la fața locului, cealaltă a decedat ulterior la spital. Nimeni altcineva nu a fost rănit.

De ce a avut loc atacul armat din Ludwigsburg?

Personalul de securitate al fabricii l-a reținut pe suspect și l-a predat polițiștilor care l-au arestat fără rezistență, au transmis autoritățile locale.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 07:45, a declarat poliția din orașul Ludwigsburg.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Motivul halucinant din spatele celui de-al doilea atac armat din Serbia! Ce reacție a avut criminalul în fața autorităților: „Dispreț”

"Suntem profund șocați și întristați de vestea tragică de la Sindelfingen în această dimineață. Gândurile noastre sunt la victime, familiile lor și la toți colegii de la fața locului", a comunicat Mercedes-Benz într-o declarație de presă.

Potrivit BBC, Mercedes-Benz produce modelul de lux Clasa S la uzina din Sindelfingen, care are aproximativ 35.000

de angajați.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 07:45, a declarat poliția din orașul Ludwigsburg.

[Sursa foto: Twitter]

Gigantul auto a precizat că persoanele implicate în împușcăturile de joi dimineață au fost angajate de un furnizor extern de servicii.

Procuratura din Stuttgart a declarat că a existat un singur făptuitor și că nimeni din afara fabricii nu a fost implicat.

Citește și: Un jurnalist AFP a fost ucis într-un atac cu rachete, pe frontul din Ucraina: „A plătit cu viața pentru curajul lui”

"Nu a existat niciun pericol pentru public", a spus poliția. Germania are unele dintre cele mai stricte legi privind armele din Europa, iar autoritățile spun că intenționează să le înăsprească și mai mult.

Atac armat neobișnuit, la o fabrică auto

[Sursa foto: Twitter]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI