Renovarea s-a încheiat la spital pentru doi muncitori care lucrau la Gara de Nord din Timișoara. În cursul zilei de vineri, în timp ce lucrau pe o scară cu nacelă, bărbații au fost loviți de un tren care trecea prin zonă.

Potrivit informațiilor transmise de către IPJ Timiș, muncitorii în vârstă de 33 de ani au fost acroșați în timp ce efectuau reparații la stația CF Timișoara.

Citește și: Sorin Grindeanu, călătorie spre litoral cu "Trenurile Soarelui": "Se poate mai repede, și în condiții decente". Promisiunea ministrului după drumul cu CFR

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

tren, gara de nord, muncitori, accident timisoara

Cei doi muncitori au fost răniți în urma accidentului

Autoritățile spun că cei doi bărbați au fost acroșați de către tren din cauză că nacela era ieșită în agabaritul liniei de cale ferată. Imediat după incident, cei doi muncitori au fost transportați de către echipajele medicale venite la fața locului la spital. Fiind răniți în urma incidentului, acestora le sunt acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Accidentul a ajuns și la urechile oamenilor legii, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Citește și: O copilă de 10 ani din Satu Mare, aproape răpită în plină stradă! Fata a fost salvată de trecători

tren, gara de nord, muncitori, accident timisoara


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si