Scene halucinante au avut loc în zona pădurii de la Agafton, din Botoșani. 6 tineri, dintre care trei cu ATV-uri, au intrat în fondul forestier din zonă, ignorând o barieră montată acolo. Aceștia au fost descoperiți de un pădurar din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor și un paznic din cadrul AJVPS, care au încercat să-i întoarcă din drum pe teribiliști.

Când au mers la tineri, aceștia nu au vrut să stea la discuții, ci au tăbărât pe pădurari, pe care i-au amenințat, i-au jignit și i-au lovit cu sălbăticie în mai multe zone ale corpului.

Citește și: Un pui de urs a fost găsit într-un pârâu din Bacău. Animalul era rătăcit de mamă

padurari batuti, batausi botosani, UPU Botosani

Pădurarii au ajuns la Urgențe.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bătăușii i-au lovit pe cei doi pădurari minute bune, doar pentru că au îndrăznit să îi atenționeze că accesul în zona cu pricina este interzis. Unul dintre scandalagii a furat telefonul cu care un pădurar filma ATV-urile care se aflau într-un loc nepermis și care aveau mascate numere de înmatriculare, notează monitorulbt.ro.

Cei doi pădurari au ajuns de urgență la spital, fiind în stare destul de gravă din cauza valului de lovituri la care au fost supuși.

Și unul dintre agresori a ajuns la Urgențe, acuzând că a fost, la rândul său, lovit. Acesta a acuzat că a fost agresat după ce a văzut că pădurarii au alertat autoritățile.

Situația halucinantă a ajuns și la urechile polițiștilor, care au deschis un dosar penal și fac cercetări în acest caz.

Citește și: VIDEO- Un copil din Cluj a fost surprins de vecini în timp ce conducea mașina într-o parcare. Imaginile zilei

padurari batuti, batausi botosani, UPU Botosani

Scenele șocante s-au petrecut în zona Agafton. 

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si