Sarah (24 de ani) si Travis (21) au fost arestati luni dupa ce una dintre fiicele gemene pe care tanara le-a adus recent pe lume a murit. Fetitele au fost nascute acasa, iar la scurt timp dupa nastere, una dintre ele a inceput sa aiba probleme respiratorii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Tinerii fac parte dintr-o secta religioasa numita "Biserica lui Hristos" care evita medicina moderna, ia membrii acesteia spun rugaciuni si ung bolnavii cu diferite uleiuri despre care spun ca au proprietati tamaduitoare.

Citeste si: Mariuca, fiica adoptiva a Luminitei Anghel, a ajuns la orfelinat. "O iubea pe Mariuca, imi pare rau ca i-am luat-o", spune mama biologica a fetitei

In momentul nasterii, in casa celor doi tineri se aflau parintii, cativa membrii ai sectei religioase si trei moase. Nicio persoana nu a sunat la ambulanta. Toti au stat si au privit cum una dintre fetite se stinge sub ochii lor.

Potrivit convingerilor religioase ale acestei secte, daca cineva moare insemana ca asa a vrut Dumnezeu, scrie Metro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si