O mamă și iubitul ei și-au ucis fiul în vârstă de doar 9 ani. Ei au fost condamnați la închisoare.

Copilașul, pe nume Alfie Steele, a murit în februarie 2021 în casa sa din Marea Britanie, după ce ar fi primit o pedeapsă cruntă: băiețelul ar fi fost ținut sub apă rece, cu forța. Raportul medicilor legiști a arătat faptul că minorul a suferit lovituri multiple la nivelul corpului.

Cei doi părinți au primit pedeapsa cu închisoarea

Dirk Howel a fost condamnat pentru uciderea  micuțului Alfie. Mama copilului, a fost și ea condamnată pentru ucidere din culpă.

Curtea din Crown l-a condamnat pe bărbat la închisoare pe viață cu minimum de executat de 32 de ani. Mama copilului a primit 27 de ani de închisoare, cu minimum de executat de 17 ani.

Citește și: Un elev din Iași a fost bătut cu bestialitate de colegul său. Tânărul a fost lovit cu pumnii și picioarele: „Martorii au filmat, nimeni nu a intervenit”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Judecătorul care a gestionat cazul a afirmat că suferința provocată micuțului Alfie poate fi descrisă drept o faptă sadică.

Copilul a îndurat abuzuri de neimaginat în ultimele zile din viață

Jurații au aflat că cei doi complici, la data de 18 februarie 2021, au încercat să ascundă crima. Aceștia ar fi ezitat să sune la 999, serviciul de urgență al Marii Britanii, după ce Alfie ar fi fost fie înecat, fie asfixiat și a intrat în stop cardiac.

Mama copilului, în vârstă de 35 de ani, a susținut că Alfie a adormit în timp ce făcea o baie caldă. Din nefericire, rănile și temperatura scăzută a corpului au indicat faptul că băiatul era mort de mai mult timp.

Procurorii au declarat că este posibil ca Alfie să fi fost băgat din nou în baie pentru a trece crima drept înec accidental, potrivit BBC.

„Îi făceau ceva rău copilului”

În timpul procesului, s-a aflat că un vecin sunase la poliție cu șase luni înainte de moartea lui Alfie, avertizând că părinții „îi făceau ceva rău copilului lor în baie".

Citește și: Neatenția i-a costat viața fiicei lor! O copilă s-a stins din viață după ce s-a încurcat între bretelele unui rucsac atârnat pe ușă

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Persoana care a sunat a spus că se auzea ca și cum copilul ar fi fost lovit și ținut sub apă și că „se zbătea foarte mult”.

Mai mulți vecini au reclamat comportamentul abuziv al părinților copilului. Unii

au spus că l-au văzut pe Alfie fiind forțat să „stea ca o statuie" în fața casei sale și l-au filmat strigând „lăsați-mă să intru".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si