Un caz de violență domestică s-a transformat în crimă pentru doi polițiști din Edmonton din Canada. Aceștia au fost împușcați mortal. Cei doi au ajuns la un apartament din cartierul Inglewood din oraș, cu puțin timp înainte de ora 1 a.m., după ce au primit un apel în legătură cu o ceartă în familie. Agresorul i-a împușcat pe cei doi, apoi s-a sinucis. Alți ofițeri ajunși la fața locului și-au dus colegii la la spital, însă medicii nu au putut decât să declare decesul.

Citește și: VIDEO. Mii de interlopi periculoși, aduși într-o singură zi în "cel mai mare infern" penitenciar din lume

''Suntem devastaţi cu toţii'', a afirmat primarul din Edmonton, Amarjeet Sohi, descriind uciderea ofiţerilor ca o ''tragedie de necrezut''.

''Astăzi este o zi foarte grea şi tristă'', a spus el. ''În fiecare zi, familiile ofiţerilor de Poliţie îşi trimit oamenii dragi la datorie şi speră să se întoarcă acasă în siguranţă. Acest lucru nu s-a întâmplat astăzi'', a adăugat el.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Descoperire macabră în Irlanda! Un român este suspectul principal: „Nu sunt vinovat!”

 Mii de interlopi periculoși, aduși într-o singură zi în "cel mai mare infern" penitenciar din lume

Există un infern al infractorilor pe pământ și acest loc a fost înființat de curând în El Salvador, America de Sud. Aici vor fi aduși 40.000 de deținuți periuloși din bandele criminale ale țării sud-americane, măcinate de infracționalitate.

Mii de deținuți tunși zero au fost aduși într-o singură zi în  cea mai mare închisoare din lume, considerată "infernul pe pământ" din cauza condițiilor de viață.

Alți 2.000 de presupuși membri ai temutelor bande de mafioți au fost trimiși în „inevitabila” închisoare Izalco din El Salvador, potrivit  The Sun  . 

Anunțul a fost făcut miercuri chiar de președintele El Salvadorului, pe Twitter:

Citește și:  Un asasin din El Salvador, condamnat la 1310 ani de închisoare. Câte crime a comis

Penitenciarul a devenit cunoscut în toată lumea pentru condițiile inumane în care sunt ținuți infractorii -au doar un raft metalic în loc de pat, spațiul fiecărui deținut este sufocant, iar violența practicată de gardieni este inacceptabilă în alte state.  

Citește și: “Familia Borgia”, “Gomora” şi “Sisi”, serialele care îi vor încânta pe telespectatorii Kanal D2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si