A fost o misiune de amploare pe autostrada A1. Polițiștii au executat o misiune de prindere a unor migranți și a unei călăuze. În timpul acțiunii, doi agenți de poliție au fost răniți cu un cuțit.

Autoritățile au fost nevoite să tragă mai multe focuri de armă, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro. Cum s-a încheiat misiunea?

Misiunea de amploare pe A1. S-au tras focuri de armă și doi polițiști au fost răniți

Incidentul a avut loc în cursul nopții trecute, în jurul orei 03:40. Polițiștii de frontieră din Timiș au efectuat o misiune de prindere în flagrant a unor migranți și a unor călăuze.

”În data de 01.05.2024, în jurul orei 03.40, polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș au executat o acțiune de supraveghere și prindere în flagrant a unor călăuze și a unui grup de migranți, în zona parcării de pe autostrada A1, Timișoara – Arad, pe direcția Km 501”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citește și: VIDEO- Cine este șoferul care a provocat un scandal în trafic? Bărbatul este cunoscut în lumea afacerilor

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

arma politie

Au fost trase mai multe focuri de armă pentru prinderea mai multor migranți

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că migranții au atacat doi agenți de poliție cu un cuțit. Acțiunea migrantului a avut loc înainte să se îmbarce în automarfarul care îi aștepta. Din fericire, la fața locului a ajuns imediat un echipaj medical care le-a acordat agenților îngrijiri și i-a transportat la o unitate medicală.

”În timp ce migranții urmau să fie îmbarcați într-un aufomarfar care staționa în parcare, una dintre cele trei persoane suspecte de călăuzire a scos un obiect tăietor cu care a rănit doi dintre polițiștii de frontieră care participau la acțiune.

Imediat a fost apelat numărul unic de urgență 112 și s-a solicitat un echipaj medical care i-a transportat pe cei doi polițiști de frontieră la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu”, din Timișoara, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale de specialitate. În prezent starea lor este stabilă, fiind în afara oricărui pericol. Persoane implicate în activitatea de migrație ilegală au încercat să fugă, însă polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Polițiștii de frontieră au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă. În urma acțiunii polițiștilor, opt migranți și o călăuză au fost reținute. Autoritățile continuă căutările pentru identificarea celorlalte două persoane.

Citește și: Crește vârsta de pensionare la peste 65 de ani. Cum s-a ajuns la o asemenea decizie?: ”Dacă nu am fi aprobat această reformă, sistemul s-ar fi prăbuşit”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

masina de politie

Doi polițiști au fost grav răniți în timpul unei misiuni, pe A1

[Sursa foto: istockphotos]

”Poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, cu respectarea prevederilor legale, fiind trase 13 focuri de armă. Opt migranți și o călăuză au fost retinuți, iar în prezent se continuă căutarea celorlalte două persoane suspecte de călăuzire.

Pentru depistarea acestora, s-a organizat un dispozitiv de căutare, folosindu-se în acest sens inclusiv echipamente de tip dronă și o autospecială cu termoviziune. Totodată, s-a solicitat sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș”, se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si