Accident teribil în orașul Târgul Lăpuș. O mașină în care se aflau trei ageți de poliție a intrat într-un stâlp, iar impactul puternic a făcut ca autoturismul să se rupă în două bucăți.

Din păcate, doi dintre agenții de poliție au murit. Cel de-al treilea polițist se află în stare gravă.

Citește și: "Se bat cap în cap. Este o mare greșeală". Detaliile care zdruncină din temelii cazul morții lui Andrei Versace. Psihologul criminalist schimbă cursul anchetei

Tragedie în Târgu Lăpuș. Doi polițiști au murit, iar unul este în stare gravă

Un grav accident rutier s-a petrecut seara trecută, în orașul Târgu Lăpuș. Trei agenți de poliție au fost implicați. Mașina în care aceștia se aflau s-a izbit de un stâlp, iar impactul puternic a rupt mașina în două. Potrivit primelor informații, șoferul ar fi pierdut controlul volanului.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului s-au confruntat cu un dezastru. Șoferul, în vârstă de 28 de ani agent de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, a murit în drum spre spital, în ciuda eforturilor medicilor.

Pasagerul din dreapta, în vârstă de 25 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, a pierit pe loc în urma impactului dezastator.

Doi polițiști au murit, iar unul este în stare gravă, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Pe bancheta din spate se afla o femeie în vârstă de 25 de ani, agent de poliție. Tânăra a fost găsită în stare gravă și transportată de urgență la spital.

Potrivit primelor informații, șoferul autoturismul ar fi fost în timpul liber, iar ceilalți ar fi terminat programul de muncă.

Autoritățile au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a afla cum s-a petrecut accidentul.

Citește și: Breaking news! A murit Nicu Covaci

Ce au transmis autoritățile

"La data de 02 august a.c., la ora 20.39, Poliția a fost sesizată cu privire la producerea unui accident cu victime, în orașul Târgu Lăpuș.

Primele verificări au relevat faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice- radioimpuls.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Din păcate, în urma impactului, un pasager de 25 de ani, agent principal de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, a suferit leziuni incompatibile cu viața. Conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, aflat în momentul accidentului în timpul liber, a decedat în drum spre spital.

O tânără de 25 ani, agent de poliție, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost constituită echipă complexă, care în prezent se află la fața locului și desfășoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Victima va fi transportată la spital de către echipajul medical", a transmis într-un comunicat IPJ Maramureș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si